Blogg

16/8/2022

Kära gäst, Tack för allt ert stöd. Nu har cafét & restaurangen stängt för säsongen. Övervåningen är fortfarande tillgänglig för privata tillställningar och på nedervåningen är ombyggnationen i full gång. Kontakta oss gärna via FB/Google pm eller epost info@bredablick.com. Tack för en fantastisk säsong.

6 juni 2022

Normalt har vi ju stängt på måndagar, men idag gör vi ett undantag och håller öppet på nationaldagen. Vi stänger i stället tisdag och onsdag 7-8 juni. Välkomna upp på Mösseberg och njut av utsikten och kanske något från vår svalkande sommarbuffé.

Bredablicks sommarbuffé

Finns det något sommrigare än potatissallad och rostbiff och ägg tillsammans med en färgsprakande sallad? Nyttigt och fräscht komponerat från Bredablicks sommarbuffé.

Sommarbuffé

Ibland känner man för något enkelt. Potatissallad med pastrami, ägg och salladsost utan krusiduller. Fräscht och nyttigt från Bredablicks sommarbuffé

Fredag 6 maj 2022

Kära gäst, I morgon (fre 6 maj) är restaurangen stängd för privat tillställning. Fika, glass, dryck är tillgängligt och serveras bara på uteplatsen. Välkomna åter lördag!

Säsongstart!

Kära gäst, Bredablick kör igång igen. I år erbjuder vi salladsbuffé med massor med val; råskurna och grillade grönsaker, ostar, nudlar/pasta/ris/bulgur, ägg, vegansk pulled pork, salladskyckling, potatissallad, kallskuren chark som Pastrami, Kassler, Salami  och mer Serveras med bröd och smör, olivolja, vinäger, samt olika dressingar.  Nytt på menyn är en deliplatta med bl.a. Mortadella, Serranoskinka,…

Vi håller stängt ett tag till.

Kära gäster, Vi håller stängt ett tag till och återkommer med mer information här på vår hemsida så snart vi vet när vi kan öppna igen.

9/8 – 31/8

Kära gäster, Vi vill meddela att vi kommer att hålla stängt fr.o.m den 9:e augusti t.o.m. den 31:a augusti. Vi öppnar igen den 1:a september men ändrar både öppettider och utbud under höst- och vintermånaderna för att köra igång som vanligt fram till våren.

Söndag 8/8 Helgbuffé

* Högrevskallops med ugnsrostade grönsaker (Svenskt kött) (GF LF) * Köttbullar (Svenskt kött) (GF LF) * Diverse rätter av svenska råvaror  * Sejryggfilé (Bearbetad i Sverige) (GF LF) * Veganska grönsaksbiffar / sticks (LF V) Serveras med potatis, ris samt flera varma såser. Soppa, sallad, bröd, kaffe och efterrätt ingår. 129.- Serveras mellan c.a. 11:30…

Laddar in …

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.