Vi öppnar den 15 december 2020!

13 december 2020

Kära gäster, Glad Lucia! Tisdagen den 15 december är vi äntligen redo att åter slå upp portarna till Bredablick. Ny fettavskiljare är installerad, fönster och element är åter på plats, vattentrycket och värmen är tillbaka. Vi har även jobbat lite på vår nya hemsida och även den är snart klar. Tyvärr kommer dock byggställningen stå kvar ett tag till medan vi gör klart det sista på fasaden.Såhär i juletider erbjuder vi denna vecka en jultallrik med både varma och kalla anrättningar, tomatsoppa med frikadeller, olika smörgåsar och sallader, fika, smoothies samt glass. Vi håller öppet tisdag till söndag mellan kl. 10-16.Under rådande omständigheter har vi flyttat isär borden och vi ber alla gäster respektera avstånd och undvika trängsel.

Lämna ett svar