Efter ett långt uppehåll öppnar snart Bredablick för allmänheten igen!

2 Oktober 2020

Vi slår upp portarna innan utgången av detta besynnerliga år och siktet är inställt på första veckan i November men vi håller er uppdaterade här på Facebook, så glöm inte att följa oss.

Utsikten här uppe är som en dröm, och är en av många underbara upplevelser vi vill dela med er alla. Med nya ägare kommer vissa förändringar, men vi kommer erbjuda kaffe, fika och kanske något lite sötare för att ytterligare förgylla utsikten och upplevelsen. Vi kommer inte i första skedet erbjuda lunchbuffé, utan kommer i stället erbjuda lite lättare, hälsosammare luncher för löpare, cyklister och andra motionärer, likväl för er som kanske helst njuter av livet i lite långsammare tempo. Glass kommer finnas för alla små, stora och vuxna barn för att ge den där lilla extra energin före eller efter besök på djurparken, lekparken, skidanläggningen eller någon av alla andra fantastiska platser här på Mösseberg. Laktosfria, glutenfria och vegetariska alternativ finns förstås, och saknar ni något, säg gärna till så ska vi försöka hitta något som passar just dig. Om inte denna gång så väl nästa gång du besöker oss.

Vi ser fram emot att välkomna er alla igen och hoppas att ni kommer att uppskatta Bredablick och Mösseberg lika mycket som vi.

Peter & Sawanya

Lämna ett svar